Lees hier de reviews van onze bezoekers:

 

Graag horen we van u hoe u het verblijf in Het Elfde Gebod hebt ervaren. Ook zijn we benieuwd naar uw reactie op de site. We horen het graag.

Laat hier een bericht achter door middel van een reactie.

 

Wir freuen uns von Ihnen zu hören, wie Sie in das Elfte Gebot erlebt haben. Wir sind auch gespannt auf deinen Kommentar zu dieser Website.

Hinterlassen Sie bitte eine Nachricht.

18 Comments

 • Janneke Schevers

  Beantwoorden

  Wat hebben we het fijn gehad..
  Bij aankomst in het vakantiehuis voelden we meteen de spreekwoordelijke warme deken. We kwamen “thuis.”
  Het huisje is van alle gemakken voorzien waardoor dit gevoel nóg meer werd versterkt. Fijne bedden, een vaatwasser, mooie meubels en gezellige accessoires.
  Daarnaast hebben we enorm genoten van de prachtige bossen, de duinen, het strand met zijn gezellige strandtenten en de zee.
  En dat allemaal binnen handbereik van het park. Kortom: Het weekend ging veel te snel voorbij.

  Mark en Esther, bedankt voor jullie gastvrijheid! Het was super.

  Groetjes,
  Joep en Janneke. Dikke poot van Teuntje!

  maart 28, 2018 at 7:27 am
 • Maaike Ligthart

  Beantwoorden

  Een gevoel van Welkom kregen we toen we het huisje van de fam Verbruggen binnen kwamen. Het huisje fris, mooi en van alle gemakken voorzien. De tuin fijn omheind. Goed voor de pup en onze rust! De omgeving is bij ons bekend en geeft ons een “thuis” gevoel. De woning sloot daar prima bij aan! We hebben het alle 6 fijn gehad!

  augustus 25, 2016 at 12:31 pm
 • Mark Verbruggen

  Beantwoorden

  Beste Fam. Verbruggen,

  Een heerlijk ( te kort) midweekje in jullie huisje gehad. het gevoelde bij binnenkomst gelijk als een warme deken. En van alle gemakken voorzien. Onze hond kon heerlijk in jullie omheinde tuin snuffelen en we konden zo van het park af het bos met hem in. En dan natuurlijk de ligging! Lekker centraal, dicht bij de mooie plaats Bergen, Egmond, Schoorl centrum. Fantastisch! Mijn man in ik komen zeker terug en dan een langer verblijf en dan graag weer in jullie huisje. Want we weten zeker dat dat goed en gezellig is.
  Vriendelijke groet, Hans en Lisanka

  Overgenomen uit het gastenboek in de woning.

  februari 14, 2016 at 1:22 pm
 • familie van de kerkhof

  Beantwoorden

  Dit huis is van alle gemakken voorzien. Iedere dag vers afgebakken broodjes uit de oven. Er is een vaatwasser, radio/cd speler, dvd speler, traphekje. Wat ons meteen opviel toen we binnen kwamen was hoe licht het huis is door alle ramen in de kamer, de gezellige inrichting. Alles was schoon en fris. Ondanks het slechte weer hebben we genoten van het huis en de omgeving van schoorl/bergen.

  april 10, 2012 at 11:31 am
 • Fam. De Koning

  Beantwoorden

  Beste Fam. Verbruggen, Wat een geweldige woning en wat een fantastische omgeving. Wij hebben een weekend in de woning gezeten met 3 kleine kinderen, geen probleem, ruimte genoeg. Heerlijk gefietst in de omgeving en lekker aan het ravotten geweest in de duinen en op ’t strand. Ook Het bezoekerscentrum bij IJgenweis is echt een aanrader, zeker met kids. Het klimduin in schoorl is ook erg leuk, kun je erg leuk op een terrasje zitten en lekker eten! Bergen en bergen aan zee zijn leuk om heen te fietsen, erg mooie omgeving. Als je in het huis komt heb je meteen een vakantiegevoel maar ook zeker een ’thuis’ gevoel, je bent echt welkom en alles is aanwezig! Kortom het was een zeer geslaagd weekend en we verheugen ons op de volgende keer want die gaat er zeker komen!
  Groetjes Fam. De Koning

  maart 30, 2012 at 1:22 pm

Post a Comment