Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen we het verhaal achter onze vakantiewoning het Elfde gebod. Wij zijn Mark en Esther Verbruggen en zijn een jong gezin.

Een paar jaar geleden zijn we samen naar Bergen op vakantie geweest en hebben enorm genoten van dit mooie dorp en haar omgeving. Mark als Brabander was minder bekend met de schoonheid en mogelijkheid van deze omgeving.

Het is prachtig fietsen rondom Schoorl en Bergen. Op weg naar het strand genieten van de Schoorlse Duinen en de uitgestrekte heide.

Gaan we even naar de Berenkuil? Of toch meteen naar het strand waarbij Paal 29 de koffie klaar staat? Dat was een van de vragen die we ons stelden tijdens de eerste kennismaking met Bergen.

Na de komst van onze dochter hebben we heerlijk genoten tijdens een vakantie in Groet. Dit mooie kleine plaatsje met haar prachtige witte kerkje ligt op slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Schoorl. Heerlijk vlakbij het strand van Hargen aan Zee. En hier is het eigenlijk begonnen, tijdens deze vakantie op weg naar Bergen zijn we langs het prachtige park Koningshof gekomen. Even over het park kijken of dit een mooie locatie zou zijn voor een volgende vakantie. Heerlijk centraal tussen Bergen en Schoorl.

Meteen al met het oprijden van dit park werden we beiden overvallen door de rust die er heerste en de mooie laantjes waaraan de prachtige vakantiewoningen zijn gelegen. Dit moeten we onthouden voor een volgende keer. Wat moet het toch een genot zijn als je eigenaar bent van z’n prachtige vakantiewoning zeiden we tegen elkaar. De inrichting die helemaal bij je past en van alle gemakken voorzien. Gewoon extra inventaris zodat je nergens langs pakt.

Mooie wijn- en bierglazen en kopjes i.p.v. de standaard verhuurinventaris. Gewoon zoals thuis. Zo hebben we onze gedachten laten gaan en afgesproken dat we zeker terug zouden komen.

En dat hebben we gedaan…: we zijn teruggekomen en wat helemaal mooi is: we ontvingen de sleutel van onze eigen recreatiewoning op het prachtige vakantiepark Koningshof!! Geheel ingericht naar onze wens voor ons als familie én met de mogelijkheid om eens gasten uit te nodigen die ook nog kunnen blijven slapen.

Omdat we zelf zo kunnen genieten van deze mooie plek in de Schoorlse Duinen willen we anderen de mogelijkheid bieden om ook te genieten van deze prachtige plek. Vandaar dat we onze woning beschikbaar hebben voor de verhuur. Een echt thuisgevoel maar dan in een andere omgeving. Heerlijk genieten van de prachtige tuin en de mooie seizoenen.